Selecteer een pagina

Who’s NOON?

Een echte hide-out aan het water met een prachtig uitzicht op de stad en de oude Sint Servaas brug waar de ‘young creatives’ samenkomt met luxe en comfort. De gehele week (dinsdag gesloten) kan er geluncht en gedineerd worden van 12:00 tot 22:00 uur ( behalve op maandag, woensdag en donderdag dan gaan we pas om 17:00 uur open)) en daarna kun je tot sluit genieten van onze borrelplanken en hapjes.
Op vrijdag en zaterdag gaan we zelfs tot 03:00 uur door.
Klik hier voor onze openingstijden.

NOON weekenderNOON is op vrijdag en zaterdag tot laat in de nacht (03:00 uur) open. Onze grote keuken is open tot 22:00 uur. Daarna ben je ook van harte welkom voor een fles wijn, een speciaal biertje, een cocktail of bijvoorbeeld een borrelplank en nacho’s. Het kan allemaal. In de weekenden draait er regelmatig vanaf middernacht een DJ met de lekkerste soul/lounge/disco muziek. Probeer dan maar eens om niet te dansen…. ook in NOON mag gedanst worden!

NOON x Complex

Naast NOON ligt de bekende danceclub Complex waar regelmatig de grootste internationale artiesten optreden. Bij de meeste clubavonden in Complex is er ticketverkoop (via internet of aan de deur). Bij NOON is altijd gratis entree. Dus kom gerust, ook als je niet naar de club gaat. Clubgangers van Complex hebben uiteraard ook toegang om lekker te chillen, te eten of te drinken. En veel clubgangers beginnen hun avondje stappen in NOON, dus het is altijd gezellig!

blank
Parkeren

Dat doe je 24-uur bij Q-park de Griend, bijna naast ons pand. Rij door tot het einde van de garage en loop daar naar buiten. Na 100 meter ben je er!
Of tik in op je navigatie 'Franciscus Romanusweg 90'. Dan parkeer je ook praktisch naast onze voordeur.
Voila! Welkom bij NOON

Openingstijden

Maandag 17:00 – 00:00*
Dinsdag gesloten
Woensdag 17:00 – 00:00*
Donderdag 17:00 – 00:00*
Vrijdag 12:00 – 03:00
Zaterdag 12:00 – 03:00
Zondag 12:00 – 00:00*

*bij drukte blijven we op deze dagen langer open, uiterlijk tot 02:00 uur.

Keuken open tot 22:00 / Borrelkaart tot einde.

Huisdieren

Zijn in het restaurant niet toegestaan. Op het terras wél mits ze rustig en kalm zijn. Niemand is gebaat bij een blaffende hond.

blank

blank

Gezamelijke rekening

In verband met de drukte splitsen wij geen rekeningen. U krijgt per gezelschap 1 rekening.

Veranderingen in je reservering

Wij kunnen uw reservering niet garanderen indien u ons niet van veranderingen op de hoogte stelt.

Geen 18, geen alcohol

Wij serveren geen alcohol als u jonger bent dan 18 jaar of zich op verzoek van het personeel niet kan identificeren. Ook niet als u met uw ouder of onder begeleiding van een meerderjarige bent.

blank
Niet roken-zone

Ons restaurant is rookvrij. Buiten heeft u de mogelijkheid om te roken.

Allergieën

Informeer ons altijd van te voren indien u dieetwensen heeft. bijvoorbeeld een allergie of intolerantie. Via online reserveringen kunt u dit aangeven in het vak ‘speciale verzoeken’

Te laat voor je reservering

Neem contact op met ons indien u te laat komt. Indien u ons niet op de hoogte stelt wordt uw tafel na 15 minuten vrijgegeven.

Griend 6-7
6221 AJ Maastricht
043-8200008
welcome@noonmaastricht.nl

 

NOON is a trademark of Complex BV

 

NOON

Griend 6-7

6221 AJ Maastricht

Nederland