Selecteer een pagina

Who’s NOON?

Een echte hide-out aan het water met een prachtig uitzicht op de stad en de oude Sint Servaas brug waar de ‘young creatives’ samenkomt met luxe en comfort. De gehele week (dinsdag gesloten) kan er gegeten worden van 17:00 tot 22:00 en daarna kun je tot sluit genieten van onze borrelplanken en hapjes.
Op vrijdag en zaterdag gaan we zelfs tot 05:00 uur door (NOON by Night) met een aangepaste menukaart.
Klik hier voor onze openingstijden.

NOON by nightNOON is op vrijdag en zaterdag tot laat in de nacht (05:00 uur) open. Tot het begin van de morgen kun je bij ons eten en drinken. Een fles wijn, een speciaal bier, een cocktail of bijvoorbeeld de beruchte Food Avenue’s ‘pita kip’ en nacho’s. Het kan allemaal. In de weekenden draait er regelmatig vanaf middernacht een DJ met de lekkerste soul/lounge/disco muziek. Probeer dan maar eens om niet te dansen.

NOON x Complex

Naast NOON ligt de bekende club Complex waar regelmatig de grootste internationale dance artiesten optreden. Bij de meeste clubavonden is er ticketverkoop (via internet of aan de deur). Bij NOON by Night is altijd gratis entree. Dus kom gerust, ook als je niet naar de club wilt. Clubgangers hebben uiteraard ook toegang om lekker te chillen en te eten of te drinken. Minimale leeftijd bij NOON by Night is wel 18 jaar. Security controleert dat.

blank
Parkeren

Dat doe je 24-uur bij Q-park de Griend, bijna naast ons pand. Rij door tot het einde van de garage en loop daar naar buiten. Na 100 meter ben je er!
Of tik in op je navigatie 'Franciscus Romanusweg 90'. Dan parkeer je ook praktisch naast onze voordeur.
Voila! Welkom bij NOON

Openingstijden

Maandag 18:00 – 00:00*
Dinsdag gesloten
Woensdag 18:00 – 00:00*
Donderdag 18:00 – 02:00
Vrijdag 18:00 – 05:00
Zaterdag 18:00 – 05:00
Zondag 12:00 – 00:00*

*bij drukte blijven we op deze dagen langer open, uiterlijk tot 02:00 uur.

Keuken open tot 22:00 / Borrelkaart tot einde.
Noon by night (vrij- en zaterdag): borrelkaart en nachtkaart tot 05:00

Huisdieren

Zijn in het restaurant niet toegestaan. Op het terras wél mits ze rustig en kalm zijn. Niemand is gebaat bij een blaffende hond.

blank

blank

Gezamelijke rekening

Groepen groter dan 6 personen moeten in een keer betalen.

Veranderingen in je reservering

Wij kunnen uw reservering niet garanderen indien u ons niet van veranderingen op de hoogte stelt.

Geen 18, geen alcohol

Wij serveren geen alcohol als u jonger bent dan 18 jaar of zich op verzoek van het personeel niet kan identificeren. Ook niet als u met uw ouder of onder begeleiding van een meerderjarige bent.

blank
Niet roken-zone

Ons restaurant is rookvrij. Buiten heeft u de mogelijkheid om te roken.

Allergieën

Informeer ons altijd van te voren indien u dieetwensen heeft. bijvoorbeeld een allergie of intolerantie. Via online reserveringen kunt u dit aangeven in het vak ‘speciale verzoeken’

Te laat voor je reservering

Neem contact op met ons indien u te laat komt. Indien u ons niet op de hoogte stelt wordt uw tafel na 15 minuten vrijgegeven.

Griend 6-7
6221 AJ Maastricht
043-8200008
welcome@noonmaastricht.nl

 

NOON is a trademark of Complex BV

 

NOON

Griend 6-7

6221 AJ Maastricht

Nederland